BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, August 17, 2011

chatbox,YM,Skype ajak korang buat seks mahu??

Assalamualaikum...

hai salam adanya buat semua pemegang status didunia ni...aisshhhh alhamdulillah hari ni puas dah aq balas kunjungan...teman2 yg mampir kt blog ni hah klo ader yg terlepas pandang pakat kabo kt sni ok....ary ni mmg agak bz nk g BW jauh2 so just...BW kenalan2 blogger a.k.a follower lah aduyaiiii....so nk ping blog merata tempat pun xsempat jgk....almaklumlah dh nk dkt raya,merdeka lagi,nak masuk U plak...so a lot of thing yg kna settlekan smpai xmenang tgn dibuatnya...

  ok lah entri ni entri pendek la kot....u know wat since last year aq around bln 10-11 lah mcm tuh aq dh x bkk chatbox...<-----xtau jgk eh kotak berbua;l dkt bawah tuh bler bkk fb..n YM...Skype pun dah bersawang....hah ramai gak yg tanya..knper zul....(ceh mcm artis plak aq ni kn....) hah ni yg nk cter ni...aq meluatlah dgn pengguna chatbox dgn YM dgn Skype ni....sorylah klo ckp aq lepas ni agak 'lepas' sbb geram....dh molek2 diberi izin utk berchat dgn aq..tpi salah guna plak..ko duk ckp pasal sex,grau2 pasal sex,sebut pasal kemaluan,mencarut segala bagai....aishhhh sama jerk pompuan ker lelaki ker....klo lelaki ni nmpk beno tebiatnyer ajak lelaki lain buat sex...klo pompuan tuh weiiii sorylah yerk dh mmg hilanglah respect aq pada ko....

mula2  tnye salam..then blah2 start lah merapu ajak YM..hah ikutkan dh tuh nk mntk web cam plak...aduhhh tolonglah..korang ni jgn smer kn org lain mcm diri kamu tuh...hati2 skit respectlah....yg pompuan xmalu ker sebut benda2 mcm tuh dhla aq xkenal ko...ttber jerk...ish2 hah ada kes siap ajak 'ala ringan2 lah dpn web cam kita layan sama2' hah yg ni aq penah kena byk kali baik lelaki mahupun pompuan..aduhh haii aq xnak lah jdik porn star xbertauliah ni..ish2 HIV la....dosa juga.....ermmmm

okla ckplah takat ni dlu......penat dah..cam biasalah YM,Skype,chatbox tutup rapat2..klo yg btul2 kawan hah tu bru bkk....daaaaaa

12 nasihat pakar:

Ina Nadia said...

pernah kena.rasa macam nak pergi dekat orang tu and lempang dia puas2.dahlah kenal pulak tu.sabar je la.

Meow Aizawa said...

haha kan...
mmg byk kes ni jadi...sabor je le..hehe

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

rase mcm nak lempang laju2 jewk kan,,huhu

aremieroul said...

hu3....entahlah..manusia yang tak tahu malu..entah apa lah yang dia pikir sampai sanggup buat cam tu kan..hu3..

Anonymous said...

yucks~~

bukan photographer said...

ni mesti ade orang nak kenekan prank ni...haha

Abang Stalker said...

header baru..phewit. :)


zul,jom bt seks.hahaha

Edy Fee said...

lau yang suke kap sal sex tu remove je ubatnye

ame elms ! said...

ohhhmyyyy . :|

selendang merah said...

tu diaaaaaaaaa....member selendang penah kena...giler ar depa tu...

Hatiku Bergetar said...

mcm sengal jer org tue

selaput dara buatan said...

celana kesehatan hernia
obat pembesar penis maxman
vagina getar goyang
obat kuat levitra
alat bantu sex wanita penis getar
alat bantu sex wanita penis tempel
penis ikat pinggang
penis mutiara
cobra oil
viberator kapsul
alat bantu sex pria vagina tabung manual
boneka sex full body silikon
alat bantu sex pria vagina pinggul
obat kuat maxman
procomil spray
vimax oil canada
oil black mamba africa
lintah oil papua
vimax asli canada
obat penghilang tato
semenax penyubur sperma
obat perangsang wanita dh2o
obat perangsang wanita viagra cair
permenkaret perangsang sex love
obat perangsang wanita potenzol
obat perangsang wanita blue wizard
obat perangsang wanita sex drop