BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, June 25, 2011

Aq BaNGga Dabik Dada!!!!!

Assalamualaikum

    Salam adanyer wat semua huhu okla entry kali ni aq malas nk celoteh byk2 yelah panjang sgt pn org malas nk baca ye x?? okla korang nmpk x ape yg lain kt blog aq....hah???xnmpk ajer gler la korang ni...hah aq dh ader header dowh buat SENDIRI yla maybe ader yg ckp mcm ni 'ek'eleh nk bangga aq dh lma ader la' ylah korang tu seniorita dlm blogger aq ni masih muda remaja....huhuhu gembira bler hasil dh berjaya raser cm nk cter jerk satu kampung .....oh korang pun nk belajar gner photoshop blh biasalah ilmu ni kenalah sebar2kan hah klik kt nme niii aremieroul n cik lyssa tutor diorg best ader yg video n gmbr..so yg xder header tu try2lah wat ok.....daaaaaaaa


                                 yahooo!!!!!!aq berjaya......



3 nasihat pakar:

nurZAKIA said...

wow!!lawa seh header..good job

aremieroul said...

tahniah zul..^^ nice work..he3..chantek header..^^

Zulqarnain Musa said...

@kiah-peh satu tempayan aq nangis nk pkai photoshop ni...

@mieroul-hehehehe skang xcited nk cber header lain plak...thanx btw