BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, June 30, 2011

Hey!!!!kaum hawa sini mariiii

Assalamualaikum....

   Salam adanyer buat semua.....jom story mory skit.....wah tjuk entry cm pnggil satu dunia(knper x blh ingt projek pistol jerk ada lagu utk wanita...aq ada entry utk kaum hawa kita niii).....bkn melobi(bkn tmpt bsh bju tu),diskriminasi,hina,keji,maki,caci, dan segala sedara sepapat mereka niii..tpi just nk suarakan lah pandangn dari  kaum lelaki.......korang perasan x....lately nii segala barang lelaki @aper2 jerk item lelaki tlh dimonopoli kaum hawa...OMG!!!!!!APA NIIIII MANA HAK KAMI HAHAHAHAH...(ahhhhhh,sempotttttt)

   nak dijadikan cter semalam(29 Jun)..g chill dgn kwn2 pei hwa yg pompuan...adela kwn aq yg duk kalut dgn 'teperanjat boboi' dier tuu haha mimi nmenyer.bler g tgk kasut ker,xsesori ker dier duk survey brang laki...opsss mimi ni bkn pengkid dier ni jnis sopan dan ayu mcm pompuan lain...lagi dasyat karoookkk pun pilih lgu lelaki...faizal tahir gitu bkn mimi jerk aq dh tgk ramai sgt pompuan cm tu...tgk..nmpk x...kadang2 tu smpai aq sndiri nk beli pn dh xtau men item yg mana...Bkn aper tula bler brg lelaki dh kena amik...golongan adam ni pn bsrkn range la...tu sbb ader lelaki yg sker pink,k-pop,cute item...dvd dato' siti n many more.....

    lps tuuu org mcm nii kena banned plak....sbb langgar fitrah..adoiyaiiii 'aper pn xblh'bkn nk salahkkn pompuan cmerrr...kesian kot kt kaum lelaki...please show your mercy....mmg rata2 pompuan akan ckp 'alah brg lelakikn unisex' hah tgk tuu bler brg lelaki dh rmai pmpuan pkai scara gear otomatiknyer diistiharkan tu brg pompuan...so makin kurnglah aset lelaki...hah jgn korang terkejut satu hari nnti shawl pn ader lelaki pkai hah time tu jgn 'terkejut boboi' sdh...........
            mcm nora danish dowh......

p/s perspektif lelaki itu punya jurang dgn wanita......sampai bler pn jurang sentiasa ada utk membatasi mereka...

4 nasihat pakar:

aremieroul said...

ha3..nice2..^^

Zulqarnain Musa said...

so dun wory mieroul people suppose be can accept lelaki dan pink yg x tu...hidup zmn kuno tu

Zulqarnain Musa said...
This comment has been removed by the author.
nurZAKIA said...

teanjat boboi..haha