BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, June 14, 2011

story Mory.......

Assalamualaikum

     salam adanyer buat semue.....hehehehe semakin rjin yek si zul ni menupdate blognyer.....ylah wei blog ni laman sosial k2 aq selain fb kt alam maya ni...nila harta aq...hah blog ni pun msk list tau utk harta wasiat aq nnti(hahahaha)....4 this entry i would like to share with you guys(wah ckp omputih leret2) hehehehe cerita2 yg aq sker tonton n yg korang pun ptt dan wajib serta harus lagi perlu ditonton kerna cinta ni eh silap cerita2 ni a lot of lesson so lets we start....firt cerita yg aq sker tonton ialahhhh jeng2......OPRAH WINFREY SHOW....meh sni tnjk skit wajah mkck oprah ni...


     haha korang tgk x???? mmg la rncngn ni talk show tpi mcm2 yg dipaparkan aittt xkn melodi yg duk mengumpat org tu opssss yg cerita aib org tu siap blh tunggu tgk oprah xnk.....cberla xslh mmg best aq gerenti ader certain part yg sedih,klakar dn mcm2 lgila.....xsyok klo dgr jer kter tnton sesame ker skang yg xder astro pun blh tgk Oprah la......ermmm check out NTV7....


    hah yg tdi tntng mkck oprah tukn haaaaa kli kter tgk crter romantik comedy yg dilakonkn oleh marian dgn ding dong dantes k2-2 manusia mnjdi kegilaan rmai tau...hahahaha yg gler jlaaaa aq x....crta dier tjk YOU TO ME FOR EVERYTHING crtani mmg best aq dh tgk byk kali...dier mmbktikn pder kter harta bknlah segalanyer..n ader satu scene dimana step mther Cheska(marian) ni ader ckp...'pastikan mereka cinta kita kerana cinta bkn kerana aper yg kita blh beri pder mereka' wow pder aq philosophy ni menarik......trutma pder mreka yg ader 2 niat dlm doing smthing...hehehe xkata sper2 pn toi klo traser tu...berubhla yer....haha jenuh aq type ni jgn x tgk plak....


     pasti korang sure la tgk cter ni kn AYAT-AYAT CINTA.....utk pngetahuan yg xtau tu... cter ni dkluarkan sbagai jawapan bgi video FITNA yg prnh menhiruk pikuk kn dnia ni.....aper FITNA pn xtau ala cter yg hina dn perkecilkan law dlm islam...hah klo rser dh tgk AAC ni n x feel aper2 hah tgk blik...yg dh tgk tuuu ingt x kata2 cellmate Fahri....dier ckp dlm nada yg agk meninggi suara 'Fahri allah sedang berbicara dgn mu...Allah berbicara dgnmu tntng sabar dan ikhlas' ayat tu buat aq tertouching jap...then dier ader ckp tntng peristiwa nabi yusof bler zulaikha fitnah nabi yusof perkosa dier then nabu yusof ckp 'ya allah andai ini yg terbaik buatku aq rela tinggal didalam penjara' seeeee dri movie pn kter blh muhasabah kn diri.........so tpuk dada tnyer selera n tepuk perut nk g mkn dh lapar ni..ok byer seee yaaaa adiosssssssss............... opss tertinggl poster AAC ni....



3 nasihat pakar:

mR. nAzFaZ said...

brul3..AAC mmg best..
btw nice blog n done following :)

emeera asnary said...

oprah winfrey ?? owh yeahhh, tp segmen OPRAH dah tamat kn ??

yg second tu pelakon DYESEBEL n MARIMAR *auuwww* kn kn ? hehe

AAC !!! addicted gilos... hehe

btw, dah follow anda !! =)

Zulqarnain Musa said...

mr nazfaz-ermmm thanx dude

emeera-yup dh hbs tpi kt astro byk ulang sper2 yg xtgk blh tgk....oh plakon tu nmenyer marian...btw thanx follow..follow u too