BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, June 23, 2011

HiDuNg TInGgI KeLaNgIt

Assalamualaikum

    Hai salam adanyer buat semua kengkawan,readers,blogger,racer(eh msk ker) n semua....wah tajuk entry ni kes nk pancing undila ni hahahah bengong in this case nk pncing pmbacalah...oh ye sper yg hidung tinggi tu zul...!!!aq la sper lgi asal ingt muka aq mcm top 5 imam muda xleh hidung tinggi camon la....hahahahaha

   Xdela benanyer aq nk bangga diri ylah pagi,ptg,mlm kkwn kt fb duk post mcm ni 'uishh trasa nk mkn durian','ayah belilah durian','ader yg sudi nk bgi durian' hellooooooo korang dh lmbt ok aq dh melantak 2 biji tdi sesorang jer ko ader?????


                           uishhh terangkat dowh durian kuning!!!manisnyer fuhh

 ermmm benanyer entry ni bknlah psl durian semata-mata buat bazir ruang dlm blog aq ni jer....aq nk story skit kisah anak raja niii hahaha pada suatu hari.....mamat ni kn duk dpn laptop smbil mengodek goggle dan photoshop...slps menceburi,memasuki,mendalami & segala bgai men lah secara TIBA-TIBA terlintaslah satu impian dgn kelajuan cahaya serta gelombang bunyi yg dihasilkan dolphin dikepalanyer utk memiliki sebuah camera baru....

                                      yg mcm ni ker????????


                                      fuyoooooh gler xnak yg niiiii

    anak raja ni pun byk noh kerenahnyer kjap nk itu,kjap nk yg ini....weiii klo ikt kter awok kter bako jer budak ni hahahah....then mamat yg sgt comel bler humble ni pn b'fikir cmner nk miliki camera baru sdangkn dier tdk berkejaya...ermm nk kerja tpi cintanya terhalang oleh org tua....jdi he make decision,he want to collect money that given by his father but!!!!!wait a minute  bdk baik ni jgk meminati tumbuhan ohhh yer he spent almost rm 200++ to buy vase,plant,fertilizer,others tools n many more.......
                                    so berbekalkan muka comel die berfikir!!!!!

   he want a camera coz he start crazy with that but as a  plant maniac he can''t put it side so he decide to carry both(wah mcm nk pilih subjek bljr jer) penat dowh kecek omputih niii yg benanyer si comel tu owner blog ni dia rasa hidung tinggi sbb he got a big dream ko ader?????hah jgn jelez...papepn i think i want to clean up my table(hahaha ayt biasa utk penutup esei  letter bi) as a budak comel n owner blog nii korang mntk duit nk beli camera...hehehe xdela just doakan my dream come true..(bkn xnk mntk abah kang kena jwb soklan cepu emas,perak,gangsa..lgipun klo pkai dit sndiri kn lebih bermakna ye tak??)huhuhuhu kla adiosssss......

1 nasihat pakar:

nurZAKIA said...

kalu dh ade slr nti bole la aku pinjm...ngee~!!