BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, June 19, 2011

Kisah itu ini.........

Assalamualaikum

   Salam adanyer buat semua......wah alhamdulillah sekali lagi  berjumpa kembali didalam blog ini...huh syukur der dpt kesempatan update lgi opssss luper plak SALAM wat cik/puan/encik/abg/adik hacker yg hack blog ni thanx yer bbyk 2 times already n make me feel excited gler...(huh nk tau x hamba allah yg baik ni dier hack aper???ohh xbyk dier tkar ejaan dlm post so byk la yg salah) x pla asal anda bahagia....yer....

   okla b4 ape2 mari sesame kter doakan KEJAYAAN SERTA KESELAMATAN ape ntah nmer kapal  yg nk pgi Palestin tuuuu.....oh yer lper nk ucapkan thanx wat  amieroul yg tlah meng add Zulqarnain Musa dlm group Blogger Amateur KMJ fuuuuuh semenjak peristiwa terbabit aq mula merajin dlm mengupdate blog ni oh yer tambahan pula usaha amieroul tu jgk tlah mmbuatkan range utk blog walking sayer lbh luas thanx bbyk...

    utk entry kali ni rser cm nk share petua dan pemuda yg aq gunakan dri sumber2 yg boleh dipercayai adanya ermmm ok kter start

                                            hah nk kurus x???????????
  •     cmner nk loss weight,buat julung kalinya aq dedahkan cara aq kurangkan berat badan hellooooo aq adalah pemilik berat bdn 82 kg tpi tuuuuu dlu dlm 2 month aq dh reach bert 60 kg tau(rahsianya aq bela antu rayaaaaa hahahaha0 xdela kurafat semua tu ok benanyer cara pemakanan kter lah aq hanya makan 1 hari sekali...'pecah laju' mcm biaser then utk nasi mkn area2 kol 3-4 ptg hah cover lunch dgn dinner skali,minum air masak byk then jog la jgn tdor jer or senam jari dpn laptop tpi benda yg byk tlong benda niiii 'TEH HERBA ORANG KAMPUNG' eh jgn rsau lelaki pn blh mnum ni bkn jamu mak dara yg jadik bdn lentik tuuuuuu........


      hah xmahal pn benda niii dlm rm 18.90 jerrr dkt Watson,Guardian or pasar malam serta kedai jamu aderr...but bcer instruction dlu yekkkkkkk.......


  • yg k'2 niiii cre nk hilangkan jerawat dkt muka,gatal2,merah2 hah korang cbelah cmpurkan bedak sejuk dgn asam jawa then pakai sampai la segala bgai yg korang nk hlangkan tuuu lenyap dimuka bumi niii






hah tpi bagi yg beragama islam tuuuu xreti2 lgi ker selawat 3x,baca bismillah dan niat.....insyaallah mujarab...so far ni antara petua dan pemuda yg aq amalkn insyaallah dgn izinnya aq akan kongsi lagi........byeeeee adioooooossss

2 nasihat pakar:

aremieroul said...

he3..welcome..^^ sama2 lah kita menghangatkan lagi suasana BAkmj okey..^^

Zulqarnain Musa said...

hehehe credit utk anda aremieroul.....