BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, July 18, 2011

Aku Blogger Baru La Bang!!

Assalamualaikum....

another segmen aq join...huhuhu at least ader gak bahan nk disumbat dlm blog......ok segmen dari blog Bangku Kosong kompom lah dri HH hah yg lum reach 1000 follower pakat join segmen ni...cm xbiaser plakkan hah tkan banner tu ------->

Lepak di BANGKU KOSONG™

  • nama blogger = Zul
  • nama blog      = Journal sukasuki
  • Tahun pertama kali berblog = August 2010
  • Entri Paling popular = semualah (bkn senang nk isi entri ni)
  • widget paling popular = follower la (sejuk mata tgk follower hensem2 n cantik2)
  • widget paling tak best = daun maple yg jatuh tu kt side kanan dh delete dh (lmbtkn loading visitor)


hah senangkan....ok ni ucapan yg aq tulis dgn penuh gentle kepada mereka yg bertandang ke teratak buruk saya ni....diucapkan terima kasih hah dh xyah tgk cermin korang semua mmg hensem dgn cantiklah....sudi2lah tkan button follow yg bersawang tu....i will hit u guys back....ok dh xtau nk ckp aper terharu gler ni....

4 nasihat pakar:

Dreamy Girls said...

thanks follow ngee ^-^Y

HasrulHassan [HH] said...

Salam
Terima kasih sebab sudi join segmen ini.

hira said...

singgah dari segmen bangku kosong. hehe :D

iPai said...

dah tekan how ? hehe