BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, July 6, 2011

Spontaneous Thursday [2]

Assalamualaikum...

    b4 nk start my kespontanan khamis ni..hihi cm biasa nk promote blog mr ipai ni..so korang jom visit blog dier n tgn lah button follow tu yerk insyaallah dier akan follow......tkan jer banner kt bwh ni ----->

Reminiscence

   ok nak start dgn kespontanan khamis kali k'2.....

'BUKAN MULIA KUPINTA SBG HAMBAMU
CUKUPLAH MENGAPUS HINA DISISIMU '
  
  renung2kanlah.......................

6 nasihat pakar:

yasmine danny said...

uish~~ mendalam tu...
haha... mcm de pape jek... ^^

abglan said...

Kita nie hanya hamba yang lemah, selalu melakukan kesilapan.

Zulqarnain Musa said...

@YD-xde papela...cmer this shout wat kter rser humble dgn diri

@abg lan-btul tu kekadang smpai malu rsanya meminta dgn allah..sdang dosa sering dilakukn..

Hans said...

wahhhh
suka ayat nih
macam ayat dalam lagu nasyid yang 'Aku xlayak berada disyurgamu namun aku tidak mampu menerima seksaan nerakamu'
lebih kurang gitulah
lupa dah
:-)

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

sniffa93_aznil4eva said...

betul:)

so mari perbaiki diri kita, untuk jadi lebih baik dari sebelum ni.

iPai said...

Thank u zulqarnain !!!!!

sori lambat datang .. baru saje nak membalas kunjungan di shoutbox ..

apa2 pon terima kasih .. thanx ..