BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, July 13, 2011

Blog aq nk cakap dgn korang.......

Assalamualaikum......


  Ok b4 aq nk msk dlm main topic....tau x aq jmper @#$%%& wk2 BW hehehehehe sory beb aq xblh nk bgi link pergi blog tu....malaslah nk bkk aib org......hehehe mne tau korang jenjln n sangkut kt blog dier..ok entri dier tjk 'lelaki dan seluar'.....empunyer blog aq xsure laki ker pompuan maybe pompuan kot..ni antara contain dlm entri dier yg aq bce....

'perhh aq sker gler tgk lelaki pkai seluar pendek warna putih..masyukkk senang nk tgk tuuuuutttt..klo lalu sebelah nk pegang pun senang..dari luar dh blh ukur dh size tuuuuttt'

'yg pakai slack tu..mantain licin jerk kt tuuuutttt tpi bler bkk besar dier mcm tuuuuuuttt pisang...perh meleleh air liur'

geli geliman aq bce tdi..perh psiko gler itu blogger........okla stop smpai sini jerk cter dier

   kawan aq bru jenguk blog ni(bru??wei smpai haty ko bru tgk ni nk kna gigit ni)..dier ckp..blog ko okla..tpi cm kosong jerk...cecbe2 ltak bnda yg menarik....hehehe diakui my latest touch up utk blog ni kosong jerk

  • xder dadali band or michael bubble menjerit2 dlm blog
  • xder radio yg blh main button 'play' n 'pause'
  • xder cursor yg bling2 dier 1oo meter dh nmpk
  • hah pstu cursor dier blh kentut kluo sparkling dgn bubble
  • korang xblh kira daun kering jatuh atau tgk salji hari2 trun dlm blog
  • blog aq ni pun xder upin ipin dkt bwh sebelah kiri yg akan jerit 'selamat datang' , 'jangan lupa follow tau'
  • hah xder jgk love warna merah yg tulis 'i luv my blog'
  • aq pun xder calendar anis berseri aniverceri ala yg ader couple gerak2 ikt time tuu
  • xder pn tab menu kiut yg berderet2 on the top blog....
  • hah kt blog aq korang kena rajin menscroll cursor sbb xder button yg korang cubit jerk dh pegi kt ats blk...
  • xder gak kartun yg melompat2 dlm kotak jerit bler korang type 'singgah'
bunyi mcm blog aq ni sbuah pondok usang cm dlm header tukn????ermm ok, aq adela la wei semua tu..tpi aq buang sebab respect pder visitor aq..ksian kt diorg loading lmbat......hah klo nk tau blog ni ader diet tau ko sumbat byk2 kang lembab...haram org xsinggah...hehehe tpi buruk sgtkn..blog aq skang....okla entri kali ni aq istiharkan blog aq '-------under construction----------' gler xjelez kn dgn blog yg meriah alam gtu...tpi new coming masih mesra visitor(hah ko jgn tkan dlu button 'x' tu)..skit lgi hbslah aq bebel dlm entri ni...hah dh hbs pun...(xbyk bhan nk kopek kt cni.......huhuhuhu)


  


6 nasihat pakar:

cik najihah said...

blog yg simple je lagi bes hihi :)

iPai said...

janji ramai orang datang kan .. lagi senang actually .. try cari design yang kena dengan jiwa .. so cukup dengan itu saja laah ..

Freaky said...

better biarkan kosong berbanding widget yang memberatkan blog dan tidak berapa penting

Cik Bell said...

blog jangan penuh sangat la.
psg widget tu ini..susah la kdang2..huhu
simple pun oke :)

btw : tak sangka ada dak prempuan psiko gler camtu..jadi malu rasanyer.huhu

Zulqarnain Musa said...

@cik najihah-hehehe sokong2...

@ipai-btl gak..tpi tula kwn zul yg ckp mcm tu...

@freaky-tula byk gak kena komen pasal blog ni berat tu yg buang semua tu..

@cik bell-tau xper..nk tkan button follow pn pk 1ooo kali..

nelly said...

gegar sini !
:)