BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, July 2, 2011

"KONTEST BLOG AKU PANAS"

Assalamualaikum


    salam adanyer wat semua hah entry kali ni adlh contest yg dibuat oleh cikgu wan..hah korang ingt blog ni tmpt luah perasaan ker sni pn ada praduan okla klo nk join korang klik la kt banner yg meletop kt bwh ni


   mak datuk lma xberkarya...ok2 nk start ni...

        Alkisah journal suka suki ni telah rasmi dibuka pada tahun lepas bulan 8...bermulalah isi perut blog ni diisi semampat mungkin....tapi 'kusangka panas berpanjangan upernya ribut taufan menyelit wktu tghhari tu' blog aq dihack!!!!!oleh Mr hacker yg 'hensem' tu...lagi bergelora jiwa aku ni bila mengetahui password blog aq juga turut ditukar......fuhh allah jerk yg maha mengetahui dahla waktu tu baru lepas kena marah cikgu tutor bio sebab xsiap kerja.....

       'apa pun xblh' terma tu jerk yg mampu utk aq guna ylah xsmpai beberapa bln blog aq dh kena kacau 'oh apa dosa aku n blog aku'...pasal hack tu memang la sakit hati...yg buat aq rasa cm nk tenyeh sambal belacan yg pedas terangkat kt restaurant org kelantan tu mamat tu gi tukar template aq..fuhh dari segala ceruk beruk aq mencari template tu semudah ABCD jerk dier ditukarkan....'zul aq dh follow ko tpi asal x appear' tu mesej yg aq dpt dri kwn...owh bahagianyer mr hack tu dier buat cmner entah aq pun xtau dier blh remove aq punyer follower fuhh menitis keringat mempromosikn blog dlu....tpi kan entah ape motif dier tinggalkan 13 orang....(mengikut kepercayaan greek 13 no malang) adakah mr hack cuber smpaikan sesuatu?

       peh pantang melayu menyerah...aku xduk diam walaupun tutor melambak2...jadi mintak pakar tlong cri dan kesan hacker tersebut...walaupun roomate aq duk bising 'wat jer yg lain'.....nama pun Zulqarnain kn..so informer dh dpt kesan mr hacker tu adalah Mohd F_ _ _ _....wah 'teranjat boboi' mendengarnya hacker tu kawan sek ren aq....pernah duk sebelah wktu kelas muzik...tapi hujung tahun kita orang bergaduh then aq pindah dari sek tersebut......aq pun pergi cari kt fb wah ader..profile picture dgn makwe..huhhhh AAK(ada aku kisah)so mulalah aq menyerang inbox then u know wat he reply like this 'eh zul,pasal blog tu sory mmg aq buat hahaha kn kter gaduh dlu' mak dato' berdendam mamat ni padahal gaduh 10 thn yg lalu..aja gila mamat ni...tpi he return back my blog pertengahan bln 5 th ni so start from basic blik utk naikkn blog ni semula that the end......

p/s mamat tu jgk hack fb acc aq..memang berbulu dgn dier..klo jmper nk shake hand gila-gila dgn dier ylah rindu2 benci.....

ok siap....saya tag cik dayah dgn cik keckikuma kter ni.......

3 nasihat pakar:

wan_cikgumuzik said...

Fuuhhhh..!! boleh tahan jugak panasnya cerita ni kann?? huhu..

thanks join kontest cikgu... cikgu sangat hargainya.. :D

Zulqarnain Musa said...

panas xpanaslah cikgu..thanx back sbb wat contest ni

fyna said...

gud luck.
hehehe.
fyna pown nak join gak la.






jom singgah n follow belog fyna.
:)