BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, July 5, 2011

Anda Kenal Najwa latif!!!!!

Assaalamualaikum.....

    salam adanya buat semua.....wah terasa gatal plak tgn ni xmengupdate bru bkak blog sjk semlm xdpt on9..tup2 follower dh 91 wah alhamdulillah thanx yg sudi follow jgk credit sbyk2nya wat firdaus@freaky yg wat 'segmen seminggu 100 follower' mmg bermunafaat....okla entru ni bkn nk cter psl bakal isteri jauh sekali bakal mak mertua bkn jgk jiran sebelah umh cik kiah...tpi pasal najwa latif

   hah?najwa latif saper dier????hahahaha reaksi yg smerkn bler mula2 yuna nk menapak dlm dnia senikn..xderk sper yg tau tpi skang sebut yuna semua ingt gadis semasa,dan sebenarnya,penakut,cinta sempurna, dan model tuala wanita tuu...okla nk story skit nii..benayer yuna ni xjngka pendek kata xtpk pun nk msk dlm dnia seni katanya kwn dier upload video yg dier duk nyanyi lgu dan sebenarnya tu..hah tau2 jerk dh popular............

  Yang najwa latif ni aq xsure sgt...aq mula kenal dier lagu 'cinta 150juta' (pss ada yg habaq mai tu lgu fynn jamal entahla aq pun xsure yg tau kasi clear kt cni k)...hah tu dia..then cik najwa kita ni kluo dgn single mingle yg baru 'cinta muka buku' pada aq lgu ni best gler hari2 aq dgr (bkn sbb cinta aq berputik kt fb k) tpi lirik dier blhla..cmer walaupun aq rser lirik dier mcm meleret tpi bestla(korang pn jgn melampau sgt org baru nk berkarya jgn demand)

   hah duk survey2 dkt you tube fulamak ramai gler komen buruk pasal najwa ni..ader yg ckp xitu la,xini la diorg ni lngsung xsupportive lngsung...pooraaaa papepn thumbs up for najwa latif...biaq ikhlas dlm berkarya k....nk nasihat skit wat najwa latif...pss lps ni cpt2 wat tudung/shawl brand najwa k...huhuhuhu...

'ikhlas usaha kita,indahlah hasilnya..aq berkarya cara aq...xsker lantaq mu ok...hahaha ko ader???'
   
   

7 nasihat pakar:

aremieroul said...

najwa majid..??? OMG...!!!! mana ad..he3..najwa latif lah sayang oi..^^ he3..klakar lah..

Freaky said...

huhu aku x kenal pun sape tu

Zulqarnain Musa said...

@mirul-aiyoo ini informer salah meh...

@freaky-penyanyi bru popular kt youtube dgn fb

iPai said...

napa kat tengah2 post ada najwa majid tibe2 ..betulkan bro .. malu laa ..

pernah dgr sekali je lagu ni .. suka muzik, tak dgr lirik dia betul2 ..

n bro, nasihat sikit ok tak, tp ikut bro laa nak terima atau tak, just bgtau je , widget daun kering tuh slowkan view ..

laptop aku tak power sgt, jd stuck2 kat sini .. sian kat aku leh tak ..? hee, thank u ..

Zulqarnain Musa said...

hahaha ok2...daun tu mmg nk buang pn ok2 xkisah..thanx tgur

iPai said...

uhuh .. dah ok sikit dah ni .. nice bro .. aku pun tak sekat2 ..

sori terkasar bahasa

n a g a_g e m o k said...

150juta tu bukan ke fyn jamal yg nyanyi..hehe