BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, July 16, 2011

Senyum Sokmo wei.....!!!!

Assalamualaikum.....

     salam adanya wat semua....hah b4 terjah msk entri aq yg menarik ni...jomlah meh kter reramai ambush blog cik fieha ni..hehehe hah xyah ler malu tkan button follow tu...xrugi mnernyer!!!!hah klik jerk banner tu trus g dpn pintu blog cik fieha ni...

~ CoReTaN HaTi CiK  FiEhA ~


hah senyum sokmo...dh knpe kan...hehehe bgi yg fwen dgn aq dkt fb meke dh tau dh result UPU aq aper ni...hahaha TADAAA!!!

'SAYA ZULQARNAIN BIN MUSA BERNOMBOR I/C 920217-01-**** DAN NO MATRIKULASI MS1016521032 DENGAN SUKACITANYA DIBERI KOS SAINS SAMUDERA DI UNIVERSITI MALAYSIA TERENGGANU'

first of all aq nk ckp alhamdulillah kehadrat Ilahi kerna ader lgi rezeki aq nk menuntut ilmu dibumiNya...n tahniah jgk kepada kengkawan yg lain k...wish u guys all the best...ramai gak yg tanyer kenapa UMT?kenapa Sains Samudera?....

kompom aq ckp tu rezeki..jujur ckp wktu tkan button 'semak' aq cm can't feel anything...gmbira ker,sedih ker,takut ker, nothing....tpi nk kata..aq dpt kos lelong tu..xblh gak sbb aq yg mintak...ok dlm Malaysia 2 universiti jerk yg menyediakan kos kajian sains laut...UMT n UMS...so kter org ko letak UMS dlm choice hebat mner ker,cikai mner ker kompom dpt......hehehe xplanning pn nk dpt jauh ke sabah n s'wak ylah tup2...menangislah daku dipagi syawal xdpt raya..huhuhuhu so pilihan aq UMT la..hah mmg nk ckp tu bkn pilihan 1 tpi erkk k'2 tu..ermm tutup cter k....

mmg minat skit tntng bahagian sains laut....aq minat gak tgk National Geografi....n wat research skit tntng kos ni..---->(nk ckp dier rajinlah tu..hah tpuk tgn) papepn kt mner kter diletkkn or kos ape pn insyaallah dgn IzinNya berjayalah kter k aq hold wat bpk aq ckp 'selagi kita hidup selagi tulah kita xberjaya' so renung2knlah k...

wah dh ganu seh aq..kter ex-roommate KMJ aq ckp org ganu ni menzalimi pnggunaan huruf 'N' n 'G' dlm pcakapan...yeker so aq kna start practise ni hehehehe...btw hari2 duk b'fast nasi dagang lah...ye dak...ahahaha hah aq pn dh kosongkn quota ni pss katanyer org utara ni cntik2...heheheh ---->sjerk grau2 klo dpt pe salahnya kn..wah gatal aq..

hah ni satu lagi cter xbest aq dgr dlu wktu nk msk matrik ader org ckp mcm ni 'eh jgn amik bio,bdk hayatlah yg slalu kna tendang' 'buat aper msk matrix buang masa jerk' ni plak bler aq dpt UMT diorg duk kabo mcm ni 'xyahla msk UMT ni..' 'UMT xbgs dowh besenya org yg kena buang jerk pgi ctu' 'hahahaha sains marin...tebiat ker..kelaut ko zul..ahahahah) diorg ni xsupport langsung lgi nk patahkn semangat aq ni..ni yg aq mintk so nila yg aq dpt..xsemestinya xamik sains marin kt UKM,UM,UPM tu xgne...pleasela....

ok kt sni simple jerk aq mintk...xyah bgi aq GA pn xper (klo nk bgi gila ko nk tolak)...xmau tkan button follow pn xper (tpi mengharapkn menjadi kawan)...aq mintk simple jerk tolong doakan kejayaan aq ya...insyaallah wat sahabat semua jgk zul doakan yg smer.....so po lagi jom pi makang..nasi dagang...hang tu hah hang la...jo 'senyum sokmo' la yerk .........

p/s korang sory yerk lately ni bz skit...sory klo komen n kunjungan tidak berbalas insyaallah isnin nnti zul terjah korang..hah yg follow tu jgn kecik haty...zul dtg follow back tpi lmbt skit...salam sayang...

11 nasihat pakar:

fieha said...

tq promote blog sy :)
tahniah ye dpt smbung blaja..1st time dengar kos sains samudera..good luck ye :)

Ahmad Haziq Azlan said...

best la ko....
dapat UMT...
aku mintak UMT tak dapat....
sekali dapat UTM lak...
UTM ngan UMT lebih kurang la kan bunyinya....
hahahahahahaha


http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/penantian-tamat-utm-dalam-genggamanku.html

haris@gary said...

haha mulut owng tak leh nak tutup,... x pelah kau buktikan kat dirg kau leh berjaya alau kat mne2 pown kau g... chaiyok!!!!

Nur Syazana Mohammed Sani said...

USM ,. pernah g sane ,. tempat nye lawa ^^

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/semenjak-due-menjak.html

iPai said...

hang2 tuh belah kedah laa zul .. salah negeri ni .. ehhehe

iPai said...

tahniah buat zul dapat UMT .. tak kisah mana2, janji perform betul2 .. kasi up2 sikit, nanti leh pergi mana2 senang ..

dan bagus juga kalau zul dah tau minat zul nak belajar ke arah mana ..

dulu aku tak tahu nak amik course apa sangat .. tp pulun baik2, alhadulillah, dapat bagus juga ..

iPai said...

apa2 pon all the best !!!

zaeimah ismail said...

kat mn2 pon...selagi idup,kite blaja...^^

Zulqarnain Musa said...

@fieha- =)

@haris-thanx..tula skit gak aty ni..tpi ok aq try yg terbaik..

@syazana-UMT la hehehehe

@ipai-huh?yeker..zul main balun jerk..xtau tu yg tgh practise ni hehehehe

thanx ipa...u know wat..ipailah org yg zul xbpe nk knl sgt tpi dh byk bntu n kata smngt yg ipai share...really appreciate it...thanx a lot

@zaiemah-btl......tu

epalpai said...

tahniah :)
blaja kat mane2 pun same je yang penting niat kat hati :)

Cik bunGA MatAHaR! said...

congrate dpt msuk UMT..sye pun blja kt sne..msuk nie 2nd year..