BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, August 20, 2011

Alhamdulillah aku berjaya gagalkan cubaan merompak!!!!

Assalamualaikum...

salam adanya buat pemegang status didunia ni....walaupun mood tgh xdo ni yelah kengkawan lain sbuk dh dpt email ptptn aq lum lgi..ish2 rsau tahap gaban dah...okla ary tuh(wah cm dh lama kn) hah aq buat entri pasal sex maya ni..walawei respons mmg tiptoplah bkn jerk dri blog tpi dkt tmpt aq ping blog pun kalut besenya meka tingglkan link soh aq follower......

   okla b4 start entri kali ni aq nk ucap syukur yang amat kpd allah atas keselamatan yg diberikan kepada ahli keluarga aq ok jom msk entri...citanya bermula pada malam khamis ary tuh..cm biasalah aq masih dgn insomnianyer yg xblh nk tido....so layanlah on9....fb ada BW pun ada....then start lah nk melaburkan tirai utk hari tuh so lepas cuci muka xsemua aq pun cek lah pintu 22p ke tidak..then dh settle aq pun baringlah atas tilam dpn tv dkt ruang tamu(aisshh dh jadik kebiasaan dah tido kt ruang tamu)

   dalam masa nk melelapkan mata tuh ttbe aq nmpk lampu mcm lampu motorlah...dkt belakang umh oh yerk belakang umh aq xda umh yerk....so aq curious then bkklah tingkap...cek2 xda pape..then try lagi layan mata...dlm haty rasa xsedap jerk oh yerk..luper plak aq tinggl dgn mak aq jerk wk2 tuh..ayah kluo..mak tido dlm biliklah...so semakin kuat rasanya xsedap hati ni....so aq pun pk 'maybe xder pape kot kn dh check tdi' so aq pun cbelah tido....

  then bunyi macam besi jatuh..aq pun pgilah pintu dapur (ok parent aq dh pasang besi penghadang dkt umh cme dapur jerk xda!!!) so aq pun bkklah pintu dapur...alangkah terkejutnyer nmpk ada 2 org lelaki baju hitam siap tutup muka..sorang dlm cuba nk bkk pintu yg aq bkk tuh..sorang lagi tgh jaga dkt pintu yg depa masuk...aq trus cbe trik pintu dapur tuh tpi perompak tuh cbe tahan..dier takik parang dkt tmpt yg aq tahan pintu...cpt2 aq tarik gn klo x putus dah(bln msk surat kabo muka depan)...gilalah mmg terkejut aq pun jerit panggil mak aq....

  rupa2nya ada 3 org perompak sebenarnya..sorang dh pecah msk pintu tgh umh aq..then tahan mak aq dlm bilik...aq cbe capai hp tpi mamat perompak tuh bling hp aq smpai pecah...then yg jaga pintu tdi pegang tgn aq..yg ada parang selongkar umh aq..sorang lagi jaga mak aq dlm biliklah....dlm rasa cuak tuh aq nmpk ada pistol dkt celah pinggang perompak yg jaga aq tuh..dgn lafaz bismillah aq cbe rampas pistol tuh..(fuyooo mcm xberatkan pistol first tyme pegang)...then lepaskan 1 tembakan dkt perompak tuh kena tang tgn...then 2 lagi perompak tuh melulu kearah aq...then diorg terkejut kwn diorg berdarah2..sorang perompka tuh kluokan sepucuk pistol then melepaskan tembakan kearah mak aq dlm bilik tuh...aq terkejut gila..smbil tutup telinga n kejam mata......'zulll nk sahur tak ni...mak dah siapkan'.....la mimpi upernya..mcm xberpeluh plak aq smbil tido..aishhh!!!!!tpi syukurlah benda tuh xberlaku secara realiti dlm family aq....hehehe

3 nasihat pakar:

nurZAKIA said...

dah agk dh mimpi..kalu btl bek bapak ko dh heboh kat umah aku..hihiih..anyway syukur bkn nye terjadi btl2 =)

Ezad Skytech said...

cehhh..mimpi rupanya..penat aq baca sampai berpeluh2 ni..haha...

da macam dalam movie pulak pegang2 pistol ni..lepas tu tembak boleh kena pulak perompak tu...ahah~

boleh buat drama ni..hee~

Bie said...

Ingatkan betul la tadi...khusyuk plak sya baca rupanya mampi Haha