BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, August 13, 2011

manis itu perempuan,masam itu lelaki???

Assalamualaikum...

   hai salam adanya buat semua pemegang status didunia allah ni....btw wah refer tu the title..kompom si zul ni nk sentuh pasal jantina lagi kn???aishh!!!xabis2 la dier ni..helllo blog sper ni...ader nma kamu ker dlm blog ni..hehehhe xdela actually aq bru reread blk buku motivation by Dr HM Tuah Iskandar..hah aq mmg minat giler buku2 dri dr kita ni...sbb aper??cre dier smpaikan motivasi tu sgt unik....based on pengalaman...hah xdela korang rasa curiga..ekeleh motivator ni ckp senanglah..ingt petik jari je ker nk buat!!!!


   bila ckp pasal lelaki korang akan lebih sinonim dgn perkataan ego,gentle,firm...n etc manakala pompuan plak manis,ayu,sopan santun n sbgnya....ok kali ni nk story tntng blogger lah kn dh nama share entri ni dkt blog xkan nk pomote twitter plakkan...surelah semua blogger akan BW..hah ko xpenah..hbs ko terjah mcm mner?terbang? ermmm ok seseorg tu blh dikenal dgn cara dier menulis dlm entri..ok klo lelaki mostly diorg akan bahasakan diri dgn 'aku' , 'saya'..klo pompuan plak prefer bahasakan nma pena masing2...xpun 'me' n sbgnya....

  hah tpi xjgk fakta kt ats tuh ader jerk pompuan gne 'aku'..lelaki gne nama pena..hah yg nmpk ketara la kan..blog lelaki ni entri diorg agak nmpk 'kasar' skit..eh bkn mencarut korang ni pantang nmpk 'kasar'..hah lelaki jgk cenderung kena serang dgn cik anon....p/s aq yg bru ni pun pernah kena serang tpi dh delete....xnk skit haty jerk...tpi klo pompuan plak..diorg tulis cmner pun nmpk manis....hah nmpk teratur skit...lelaki ni mcm a bit rush jgk...then penulisan lelaki klo dh umo 20 n keatas...blh nmpk matang...cm abg ben kita....cm ipai hahahaha tpi klo pompuan nmpk cm still fresh teenager...knper kn??

   ok2..nk sentuh bab tutorial plak..hah kompom lah golongan senior pnah tgk freshy blogger dh ader buat tutorial..xder kan????klo pompuan nmpk mcm sgt prihatin ajar pun seketul-seketul..hah at last tutorial psti ader 'p/s klo xjdik bg tau k..klo jdik pn bg tau'...'klo tutor lelaki kureng lah nk buat mcm tuh tpi 22 jantina ajar mmg tiptop...faham terangkat jerk semua....tpi jujur ckp rata2 blogger sgt menjaga visitor diorg..hah xcayer jgk ckp aq mengkeme BW lah yerk...

p/s ni rumusan aq BW kt blog org..maybe xsmer dgn opinion korang...so jgn marah!!!!!!!!!

pucuk paku,lada sulah,
blog aq,aq punya sukalah....

hahahahaha

9 nasihat pakar:

Feza said...

ada betulnya.

IMANSHAH said...

saya guna "IMANSHAH" je

Atiqah Sa'ahiry said...

masing-masing ada idea tersendiri..

anne jasmine said...

mula2 tgok header mcm penah nampak. tengok cop mohor je.. owh.. umt student.. hee.. sama..

erm.. sebab tue la manusia berpasangan. :) masam ngan masing. kalau campur x da la teruk sangat rasa. mcm air limau. letak gula sket sedap la.. :)

anne jasmine said...

typo la.. masam ngan manis. hihi

iPai said...

hampeh .. ko ngumpat aku ye .. hahahah

iPai said...

eh ada tau aku jumpa blog budak perempuan cakap cam (^&(*(* .. uhuh ..

aku rasa cara diorg esplen lain kot .. banyak blogger perempuan famous sebab diorg explen bagus .. uhuh ..

iPai said...

eh ada tau aku jumpa blog budak perempuan cakap cam (^&(*(* .. uhuh ..

aku rasa cara diorg esplen lain kot .. banyak blogger perempuan famous sebab diorg explen bagus .. uhuh ..

iPai said...

sejak bilaa ko ye blog ni tukar warna .. terang macam ni rasanya lawa lagi ni .. hehe