BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, August 6, 2011

Malulah Ko Sebangsa dgn Aku!!!!

Assalamulaikum..........

Hi Salam adanya buat semua pemegang aper2 jerk status skang ni....wah ary ni aq mmg mood gembira gler..hah rasa mcm nk belanja secret recipe jerk..hah sper nk blh antr request tpi ader syarat mereka yg 1oo meter dri aq jerk yg blh mohon.....hah b4 msk entri jom korang kita terjah blog CIK HUSNA nii..kliksinisini
hah korang klik jerk kt link tuh nnti aq antr trus dpn pintu blog cik husna blh??

  ok entri kali ni aq rasa kecewa 1oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo1 kali yelah benda2 mcm ni xpttnyer berlaku..hah dkt fb ader group melayu murtad..hah xcaya ckp aq klik sini ......ya allah bler bcer sedih rasanya agama aq dihina2 smpai mcm tuh sekali,Rasuluallah aq dikeji dan dicaci....tuhan aq..allah yg maha esa...direndah2kn....masyaallah mana pergi kesedaran realistik mereka ni....

   maaf ckp yerk jika mereka2 ni aq blh gelarkan umpama mcm haiwan bkn aper...mereka yg bercakap menggunakan otak dan akal itula manusia..tatapi mereka yg bertindak tanpa usul..saling xtumpah umpama haiwan...sedih rasanya..ikutkan hati memang nk serang group tuh..tpi kena hantr request..kata kawan dlu dier pernah cuber..then admin tuh mintk dier tunjukkan bukti dier tu adalah murtad....ish xsnggup aq selingkuh walau demi islam...xsnggup aq mengaku murtad......

  Hah korang kompom kn kenal makcik hajar blah2 tuh ala yg profile picture dier gmbr britney spears ats kaabah... hah dgn ader sorang budak nama danny daniel ni yg hiruk pikuk dlm group ni klik sini diorg ni caci maki habis2 tntang islam...p/s dgr kata group ustazah siti norbahyah tu pn diorg yg create...mmg agenda yahudi menyesatkan islam.... ni..sakit rasa hati ni..bler tau diorg yg bertanggungjawab ni adalah org melayu..islam lagi..masyaallah bangsa dgn agama aq tuh..klo diorg ni dri puak asli pendalaman hutan amazon tuh xpla jgk.....haishhh mmg kecewa...

  So korang2 yg rasa..xdpt nk tahan marah xyahlah klik link yg aq bgi tuh..kang rosak ramadhan kita kerna amarah diorg ni mmg xmkn saman pn..so aper kter blh buat report group tu ok....

4 nasihat pakar:

officially19 said...

group tu.ada yang guna nama islam but duduk dalam tu and hina islam.lepas tu siap mengaku dia murtad dalam group tu tapi dekat luar still macam islam lagi.benci betul.jom buat report ramai-ramai.

super d0uble F :) said...

btol3.penah gak bukak group tuh.di0rg menghina2 islam.

nauzubillah.sem0ga kita dijauhkan dari benda2 yg xel0k..

iPai said...

aku pernah dgr group ni tapi tak tersanggup nak cari ..

aku pun rasa ni agenda2 orang yahudi ni .. bila dah ada satu, mula laa tumbuh satu lagi .. memang bermasalah .. kita yang ada ni kena laa banyak doa, supaya tak terikut ..

Zulqarnain Musa said...

@ina-hah tula zul rasa diorg ni skadar menyamar jdik org melayu kot...

@ff-kn2...tu la moga kita terselamat dri benda2 mcm ni...

@ipai-hah mmg pun...ntah aper yg didengki dgn islam ntah...

zul selalu gak bkk..bkn utk cari rasa marah..tpi nk tgk cara org yg bercakap tanpa akal bertindak...