BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, August 4, 2011

Komen Aku Menyemakkan Entri Orang ker???

Assalamualaikum....

   salam adanya buat semua bloggers,visitors,readers n aper jua lah gelaran anda yerk......fuhh hah yg nk msk U nnti dh siap prepare lujm..aq bli skit2..lama2 tgk all list dh mark is mean...almost donelah 4 shopping...heheheok entri kali ni mmg btul2 aq mksdkan pder tjk..eh seyes lah bkn main2 tau..hah jom terjah..

   Ok pder aq drop komen ni antara cre utk kter tingglkan foot step kiter...hah disamping..dpt tmbh senyuman pder blogger apabila ader yg mengomen entri mereka...tpi tula kekadang tu aq rser sndiri ketidak patutan aq dlm mengomen...ok cthlah ptg tdi aq BW marathon beb..hah byklah blog2 yg menerima kunjungan rasmi aq ni (mlm ni xdak ok...jln2..ada hal skit..)

   
   Dh entri dier menarik..pasal buah2,sayur2 ni hah so kompom2 la aq tertarik sbb aq ni buta sejarah skit tang nme2 benda2 alah tuh..so kt komen tuh aq tnyer lah aper benda tuh?,nmer aper?,asal mner?,boleh didapati kt mner? hah tuan pnyer blog jwb beb satu2 soklan aq tuh tpi visitor dier komen cm ni 'eh byk pulak org ni bertanyer,klo mcm ni buat jerlah entri bru'..buat panjang komen org hehehehehe' tpi nsib bek visitor dier yg lain tuh back up aq..ylah dh nmer pn entri kn...so dh klo pembacanyer tertarik..mstilah ader yg nk disuarakan yer x..so sesaper yg rser komen aq menyemak..hah bgi tau awl2..nnti xlh aq komen...(tpi ramai kot org kengkawan yg mengalukan pengomenan aq kt entri diorg)

  Ok ni plak BW kt blogger bru...hah rata2 dior ni mcm aq dululah...haish megah dgn segala widjet almaklumlah nk tata rias blog meke..tpi tula menyebabkan loading lambat...pemilihan font pun ader yg xsesuai n short form diorg smpai aq xphm..adoiiii tpi aq ader lah drop komen beri nasihat skit,panduan n bimbingan yelah dlu senior2 blogger yg ramai tolong aq,tegur aper yg ptt....so i think is my turn...

p/s hahaha yg penting loading tuh jgn lambat....nk letak 1oo1 widjet pun xkisah.....okla chawww senyum sokmo....!!!!!

8 nasihat pakar:

Freaky said...

letak yang basic dan simple je :)

K.Zhariff said...

alaa, x salah pon komen2.

Nurasyiqin said...

samalah..kadang tulisan tu mmg sakit mata tengok..anyway, bg cikin..cikin tak kisah pun nak komen banyak mana asalkan berkaitan ngan n3..ad yg komen tinggal link ajer..huhu..sadis tol tapi cikin ttp hargai pengomen..=D

Suhazli said...

err tadi aku bukak pon loading lambat gak blog ko..ke BB aku tak sihat ni?haha..

ececeh dah jadi senior letuu bagi nasihat kat junior.. :p

SoLy SoLicious said...

kadang tu, sy suka komen macam karangan yg boleh wat entri..teeheeee

iPai said...

wewwiiittt .. dia dah tegur orang dah ...

bagus2 .. tak salah tegur orang, sebab kita memang tgh bantu dia pon !!

bangga juga aku rasa bila kau jadi terer ni

iPai said...

n pasal komen tuh, biar dia rasa semak .. wakaka .. serang aja ..

Zulqarnain Musa said...

@freaky-yeah!!!tht right...

@zhariff- kn?nnti aq komen byk2 entri ko..tunggu!!!!

@syikin-hah zul pun sma...bler diorg drop komen is mean diorg appreciate dgn aper yg kita tulis....tpi yg tingglkn link tuh...pun appreciate gak sudi singgah kt blog...

@suhazli-yeker??entahla aq dh buntu ni..xtau nk kurang kn aper lgi rasanya blog aq ni dh ckp 'bogel' dh dri widjet2..

@ipai-hahaha thanx btw ni pun berkat bantuan senior2 spt anda jgk..tau x aper yg ipai ckp tntng blog zul the same thing zul bgi tau diorg...

jns font,widjet,typo...n byk lagilah...

hah tpi zul bkn tau serik...lgi panjang lah nmpknya komen lps niii