BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, August 12, 2011

hey!!!nk makan rojak pakat singgah jom!!!

Assalamualaikum...

   hai salam adanya buat semua...ok entri kali ni entri rojak...knper?ader kuah kacang ker?nenas?sengkuang? eh dok eh..rojak sebab mix..entri ni kluo pun just nk bagi tau dunia..hello!!!aq adala..hah spt yg dijanjikan..menjelang follower yg ker 350..aq akan buat muka baru utk blog ni..xdpt dinafikan sebelum tuh alhamdulillah syukur ada org sudi follow blog aq ni...aq xexpect pun minggu ni yg akan reach 350..aq badjet next week..huhu tpi oleh kerna hot ----->eh lebih pulak aq ni....hah kelam kabut dibuatnya..

   ok..pasan x difference kt blog aq ni header,template,hah ader welcome page lagi..then aq tmbhkn kekemasan sikit setiap tajuk ada border.....cmer impian aq nk tukar icon kotak jerit tuh xblhla..puas dah godek kod wan hazel..xjmper jgk..adehhhhhhhhh hah ok secara rasminya aq izinkan korang yg berkunjung ke sini utk kutuk/kritik/dengki/ pada perubahan yg aq lakukan..bkn aper aq nk blog aq ni xsusahkan visitor aq...hah klo rasa yellow spot korang dh rosak or kornea mata dh berpintal2 tgk template aq tuh bgi tau k..nnti aq tukar(bkn aper warna dier kuning mnyala..kang kena kutuk plak hahahaha aq xckp pun cikgu wan) kih2 grau2 sudah...hah xlper jgk klo korang rasa blh bantu utk aq tukar icon shoutbox..pun blh share ok... komen meke..

   BTW hari ni mmg penat giler so aq decide nk blog walking yg dekat2 jerk...hehehe semalam the best night la..aq buat marathon BW fuyoo semua entri best2lah..n xlper jgk komen aq yg panjaaaaaang berjela dkt dlm komen wall diorg..p/s dkt shoutbox pun aq buat karangan hehehe okla nk start jenjalan ni..klo rasa perubahan aq ni byk negative share ok..really appreciate sgt...

p/s the sweet n lucky 350th follower is belong toooo cik syuha..(xdan nk tag penat sgt dah...)

3 nasihat pakar:

Edy Fee said...

wah ramainye follower..tahniah

Faidhatul Arfah said...

oke lh tu skrg jep awk dh ade 358 follower . hee (: , tahniah !

iPai said...

ok .. kalau dah ada archive dah elok sangat ..

warna kuning ni ok je .. tak terang n lembut je ..


cer letak google search bar .. tuh kadang2 membantu juga .