BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, August 6, 2011

Penghargaan kepada 300th follower

Assalamualaikum...

wah glerlah dh knperkn dgn aq ni duk senyum jerk dri tadi...look like smthing best will happen..aper erkk???ermm yelah senyum ramadhan katakn...xdela bx gak tdik BW...n dgn kekasih aq yg meragam tuh c PTPTN tuh

hah tdik lepas buka jerk..trus bkk lappy sementara nk tunggu terawih....so cm biasa aq akan bkk blog dgn fb tpi yg first..layan FB dlu..brulah bkk blog....then mengkeme tau x..follower aq dh 300..alhamdulillah syukur aq pder tuhan..hah cik yg bertuah tu adalah.......

hah for this tyme xder header ok..bkn aper bler nk copy jerk nnti kluolah mcm ni 'haipp xblh right klik ok..follow dulu' <----ceh tu ayat aq...hehehe ok blog cik husna ni simple jerk..tpi kemas..loading pn ok..background entri pn kaler putih <---ni yg cikgu wan sker ni almaklum dier tgh sbuk ajk free talk pasal warna background skang ni...

 hehehe blog cik husna ni pn ader laGU....yg uniknyer lagu firework ni unplug version soh agak tertariklah aq ni.....btw thanx cik husna b my follower btw aq akan beri ganjaran

  • satu entri yg aq cter pasal cik husna n blognyer
  • 3 entri mendatang aq akan promote blog cik husna kita ni...
p/s since smua org duk kalut nk tukar segala bagai blog diorg..ermm aq pn nk jgk..tpi tunggu follower aq reach 350..bru tukar..hah aq pn nk ltak bloglist kt side tepi tuh....so tunggu jelah the lucky one yg akan dpt tempat kt ctu...ok daa....THANX ramadhan dari saya buat cik Husna....

6 nasihat pakar:

Edy Fee said...

TAHNIAH..wah dah 300....
aku lagi 2 baru nak capai seratus...hehehe exitednye

Freaky said...

wah tahniah... happy blogging

Zulqarnain Musa said...

@edy- hehehe gud leck beb insyaallah bler2 jerk blh smpai tuh...

Zulqarnain Musa said...

@freaky-thanx yawwwwww

Husna Suhaila said...

Zulqarnain Musa : hehe, thanx a lot. :) N tahniah followers dh 300 lebih ^_^

iPai said...

mak ai .. napa setiap kali aku datang dah ada bertambah 100 follower uhuh ...

kan aku kata hebat kau ni ..