BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, August 10, 2011

Salahkah Lelaki Bermanja Dengan Lelaki

Assalamualaikum...

   Hai Salam adanya buat semua pemegang aper lah status anda skang ni...hahahaha aq pun xtau emosi aq dh xstabil..maybe hormon2 dlm badan sedang berjoget lagu dondang sayang kot....rsa hapy semacam walau xtau puncanya...eh bkn gila...tpi tebiat...hah cm biasa aq dh xsabo utk tata rias muka baru blog aq ni..menjelang follower 350...(walaupun blm buat persiapan)

   ok jomlah tnpa buang masa..mari msk entri..ok nmpk x tjk tuh...hah relaks2 entri ni xmerangsangkn korang nk muntah ataupun entri ni hanya utk tatapan lelaki jerk..pompuan pn blh singgah n klo senang share your opinion k
hah salah ker lelaki manja2 dgn lelaki...sbb orang kata pelik..n start label 'gay' , 'lelaki PLU'...tpi klo pompuan dikatanya normal.... knapa kan...ok maksud aq manja hah ytg kt bwh ni..hah bwh ni lah..jap2 aq least kn

  • salahkah lelaki berpegang tangan
ok ni mmg nmpk cm abnormal!!
  • salahkah lelaki tidur sekatil

'ok klo kes mcm ni!!!dlu wktu matrik tnyer pndapat kawan diorg ckp mcm nii.....'klo pompuan tuh aq blh trimalah..tpi klo lelaki tuh geli mak <-----ok yg mak tu aq yg tambah...

  • salahkah lelaki berpeluk
klo mcm ni nmpk normal ker??
  • salahkah lelaki berlaga pipi
hah yg ni normal x??


hah yg ni relaks jerk..xder pun kter pelik..
  • salahkah lelaki bahasakn diri 'awak' 'saya'
jgn sbb pompuan yg selalu menzalimi penggunaan 'awak 'saya'...lelaki xblh gunakn plak..
  • salahkah lelaki melafazkan 'rindu','sayang' pada lelaki lain
hah ni yg pompuan selamba jerk pos kt fb sayanglah,rindulah..dkt pompuan lain..bler lelaki do the same thing psti ader yg komen 'erkk'...'WTH'...'pelik jerk'..


hah mengkeme semua jwblah...sebab benda2 tuh klo pompuan buat nmpk normal..tpi klo lelaki buat is call abnormal kenaper erk...xdela aq bkn nk menegakkan apa2 sbb aq jahil sikit bab2 mcm ni..sbb aq jnis easy going....trima adanya sbb tuh aq xtau sgt diorg buat tuh salah ker btul..tpi honestly lah pada aq normal jer kot..bkn diorg buat seks oral ker..aper ker.....

hah satu lgi tang nk bahasa kn diri ni..aduh aq kekok gler nk panggil lelaki lebih berusia sebagai abg..tpi klo dier dh bahasakn diri diorg dulu mcm tuh aq ok...tpi klo aq yg nk start pnggil abg...aishhh sory la beb bkn aq tuh..aq lbih prefer panggil nmer atau bahasakan diri sebagai 'saya' , 'anda'...

p/s tpi kekadang tu nyesal gak mesra dgn semua org smpai ader yg ajak buat Sex dpan web cam...bkn pompuan jerk lelaki pun ader ajk....tht why fobiiiia nk bkk YM dgn Chat box..

11 nasihat pakar:

Cik Bell said...

siyes.bukak entri nie nak tergelak..hahaha.
memang kelakar la klu laki wat camnie.mgkin sebab laki nie biasa dilabel sbgai gagah,macho!! and perempuan bese watgitu n nmpk xpelik sbb prempuan nie pnuh sifat kewanitaan n penuh lmah lmbut.huhu..

Murni Yusoff said...

owh..mmg akn nmpak pelik kot klu laki kte syg,rindu kt lelaki lain(sesama lelaki),pastu klu jmpe berlaga pipi..tp klu berpeluk lebih ok kot..sbb xnmpk mcm lembut sgt..biasa sy tgk lelaki klu jmpe nih dia tmpar2 bhu ke,tolak2 ke..br nmpak macho kot,klu perempuan biasalah..peluk2,cium2 tu semu..hehe =D

KERIS said...

salam...well, sebenarnye ni bergantung pada pndgan orng la sebenarnyer... first impression yang memaen kan peranan yg sgt penting... bagi mereka yang dh biase tengok or melihat atau menagalami nye sendiri tidak akan berasa gugup atau pelik sebb ia merupakan perkara yang biase... fenomena ini biase nye dpt dibezakan bg mereka yang tinggal di asrama berbnding mereka yang tinggal di rumah... sememangnye hubungan perrshbtn nmpak berbeza... betul tak... ni pndngan aq la... aq terima pandangan korang...okay...salam...

Fezul Fadhley said...

Kalau lelaki dari negara luar mereka lebih bfikiran terbuka.. kalau kat malaysia, still awkward je situasi mcm ni.. contoh kat korea, dorg boleh ckp sarangheyo (i love u) sesama lelaki conthnya kwn dye.. bg dorg tu pkara biasa & x de kna mngna ngn GAY.. tp aku pun geli kalo ada org wat camtu... eeeeee... tp kalo dye mmg bukan gay.. aku leh terima kot.. erk.. eee...

Zulqarnain Musa said...

thanx semua 4 the comment n feel free to drop your opinion bout this...yeah!!!!dptlah make it me more clear bout this....thanx really appreciate it

SITI NOORNADIYANA said...

yup2.agak nmpk pelik sbb biasanya lelaki lebih maskulin kan. tampar2 sikit. hehe. ;)

p/s : singgah thru segmen blog freaky.

Amy Syaquena said...

x salah tapi napak hodoh , x molek orang pandang..kalau pempuan x pe la..


p/s: salam kenal , amy singgah dan follow sini... jemput ke belog amy. happy blogging..

Syahir Ramli said...

sumenye brpunce dr mentaliti org kite jgk...cbe kalau sume org dlm dunie neyh, pikir bnde tu sume normal je utk laki ssme laki buat..mst xde tmbul isu pnye...lg satu brblik pd fitrah sbnrnye..prmpuan ni lbih ske dimanje2 brbndg laki2...laki2 tu ade jgk mcm tu tp x rmai...sbb laki x rmai yg ske brmnje2 nilah, bnde ni dianggap pelik n janggal klo buat...cnthnye, main bola... klau laki main bola nmpk normal bkn??cbe klau prmpuan main bola, mst ade yg pndg x btol sket..wpon ade yg dh main bola,tp ttap dianggap pelik ble prmpuan main bola sbbnye jmlh prmpuan yg main bola bknlah majoriti... tu pndpt sy lah...

p/s : sorilah komen pnjg sgt la plak pdhl bru je dtg cni kn.. :)

Zulqarnain Musa said...

thanx semua...xkisahlah komen kamu semua panjang ker pendek ker..actually this entry..dikeluokan pun..utk syer sndiri belajar tentang manusiawi..jadik based on komen2 sahabt dkt cni...alhamdulillah sdikit sbyk...dptlah tmbh input syer mengenainya....

myhatiku said...

abnormal..erkk:D

kotak bulat said...

hehehe.. kb akn pndg campai hilang laki tu kalau tersermpak laki pimpin tgn atau berpeluk..sb biasanya laki jrg lahirkan perasaan syg pd kwn tu dlm bntuk perbuatan kan..hehhe