BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, August 20, 2011

SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?

Assalamualaikum....

hai salam adanya buat semua..ni hah join segmen utk bgi ruang org komen/kritik blog kita..okla nk join klik lah banner dibawah(cm biasalah tuh)...


xyah jdik hah yg bakal singgah tu komen jgn x komen pluang emas 40k ni....hah xyah jdik cik anon..nk kutuk blog org kt sni laluan buat anda semua silakan!!!!!

16 nasihat pakar:

tia @ Ini Kisah Tia said...

wahhhh macam marah jek ? hahaaa .. ambil beberapa saat je untuk loading . taklah kritikal sangat berat blog ni .. lagipun widget tak banyak pakai . terselamat dari obesiti :)

terima kasih join segmen ...

PeRmAtA bIrU said...

huhu... saya guna broadband yang bakal habis limit esok.. dan saya rasa load cepat aja.. cuma bg kuar lambat sikit.. ngat x der bg..heheheheh..:) ok jer...

amirulspurs said...

tgk design,igt blog pmpn. hehe. loading okay je. good


http://amirulspurs.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

Ezad Skytech said...

blog ni ringan je..berwajah baru pulak tu..nasib baik tak terlebih berat..huhu...

anamizu said...

ait ingtkan blog gegurl..hehe
ok je blog ni..
x berat..

twinkeenabilah said...

okay okay. ringan je :D

hadi said...

background lambat kluar..yang lain ok

izni said...

takk berat ponn .
:)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

tk letih ka dok mcm tu bro..;P..


ringan sja ..^.^

aena jamil. said...

okay jer :D

Danial Razak said...

tak berat pun..=)

Shaherah said...

blog ni tak berat.. shera suka ^_^

[sutera kasih] said...

singgah dr segmen :)

blog ni okey, cuma background lambat cket nak keluar..mgkin tips terbaek, elak guna third party background kot..just guna designer templete yg kita blh upload gmbr background sndiri..huhu
overall, okey :)

eusaida_eda said...

cun sngt... xberat pown :D

hira said...

ringan! cuma header tu.. erk, mungkin sakit mata saya *mungkin saya je kot berperasaan macam tu* kalau effect tu tak ada, mungkin ok

anda dijemput untuk join segmen ni :)

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Princess Feyqa said...

dtg lawat :)

fyqa pkai bb, bb dh semput sgt hee so backgrnd n follower lambat loading :(

maaf yee komen tu.

jemput dtg blog fyqa gak ye? :)